Categorieën
bouw&kunde

Tegel oplossingen voor uw huis

Tegels

 

Onze mensen rekenen op ons om de beste kwaliteit tegelpatroon & kleur aan te bieden die wij kennen, voor de beste prijzen en een gemakkelijk bestelproces. Wij zijn allen zeer trots om individuele klanten een service aan te bieden waar ons leven individueel hand in hand gaat met de beste wegen van tegel levering. Wij zorgen ook voor en bevorderen specialiteit tegelmakers en wij brengen hen meer bewustzijn in de selectie van tegeloplossingen zodat zij zichzelf een betere weg kunnen geven om hun droom over tegeloplossing te hebben.

Laten we het nu over kleur hebben! Maak je geen zorgen, wij geven je honderd-en-één kleuren die de stijl en kleur kunnen geven die je zoekt. U kunt kiezen uit onze exclusieve collectie of mix en match voor een speciale stijl. Veel plezier! Het is jouw tijd om je wereld kleur te geven!

Onze focus ligt eigenlijk op onszelf, wij verkopen niet alleen de tegels of producten, wij willen onze klanten echt gelukkig zien met onze service of wij willen onze klanten kwaliteitsproducten geven. Wij geloven echt in onze klant en we streven er allemaal naar om de beste tegel oplossing te bieden voor onze klanten wereld!

Wij hebben speciale aanbiedingen van speciaal bevoorrechte mensen, zodat zij de beste en individuele service kunnen ervaren, terwijl de producten naar hun huis worden gerouteerd.

Als u niet tevreden bent met onze kwaliteit producten, dat is OK, bieden wij een volledige terugbetaling en ook 800 * dagen garantie, dat alle gebreken dekt, zelfs zichtbaar degenen! Al onze tegels zijn gemaakt van superieure kwaliteit keramisch materiaal, nummer 2 in U.S.A. De hoeveelheid van de tegels behandeling is 1 vierkante meter voor meer besparingen! U kunt ook verzoeken, extra accessoires met uw bestelling als je een beetje leeg voor zelfs en onnodige tegels, zoals matching en hoek accessoires of trimmen formaten voelen!

Wij hebben een ruime keuze aan decoratieve tegels met vernieuwende patronen, gemakkelijke reacties, een prachtig vingervlug oppervlak en een duurzaamheid die perfect stabiel is in verkeersomstandigheden.

De meeste van onze ontwerpen zijn geschikt voor zowel wanden als vloeren. Als u op zoek bent naar iets specifiekers, overweeg dan designs van. . thermo tamp, een natuurlijke vorming uit calciumcarbonaat, kent vele variaties en een neutrale tint. Voor een meer eigentijds gevoel is het iriserende glazuur flexibel in voeger, maat. . . ook al is het een acl debuut, de methoden van kleurvorming en toepassing voor beton, baksteen en steen zijn allemaal verschillend van elkaar, het biedt vele mooie buiten en binnen instellingen.

De beschikbare kleurenpaletten voor dit proces zijn bevroren, licht, neutraal, glanzend, korrelig, zand dolomiet (u kunt kiezen uit vruchten van verschillende kleuren) . Bekijk enkele afbeeldingen van de kleuren gebruikt door onze professionele ontwerper. U kunt ook uw eigen ontwerp maken, maar zorg ervoor dat u ons ten minste 2-3 ontwerpen of monsters stuurt. Wij kunnen ze uitproberen en testen.

Het is als vloeren of wanden, met een aantal aders en het zal u goed uitziende en natuurlijk ogende stoel. Dus, zult u geen spijt voor iets, na alles, het creëren van uw eigen stijl is echt spannend en de moeite waard. Tenminste je hebt niet uitgegeven zelfs een cent voor.

Trouwens, elk ontwerp kan met succes worden overgenomen met een ander gebruik. Uw stemming en gevoelens zullen toenemen, uw bezoekers gaan houden. Dus, ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel . . . Het is geschreven in overeenstemming met het feit dat tegelspecialist, voor sommigen die zich geen tegels kunnen veroorloven, erin geslaagd is ze te leveren, zodat elk huis, patio, stoep of vloer nodig heeft en wil. Ga naar onze website en krijg een voorbeeld van “Tile-Sizing Game” waar de auteur etst de fysieke details van een 75 bij 75 inch betegelde omgeving op 3 verschillende maten, zoom, tilt en aspect, en identificeer de grootte zoals het zou verschijnen als een tegel werd geplaatst in het!

Lees meer:

Tegelzetter

Tegelhandel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.