Categorieën
bouw&kunde

Wat is een thuis

Duoplank

 

Beschouwt u uw huis überhaupt als een thuis? Misschien bent u op zoek om een retraite te plaatsen? Het antwoord op al deze vragen is het overwegen van een duoplank vloer.

Wat is een Duoplank?

Een duoplank is een veilige vloer voor woonkamers, slaapkamers enz. Creëer een vloer op elk deel van uw huis met rode tegels met kiezelstenen. Er ontstaat een bijzondere vloer. Hij wordt meestal bedekt met natuurlijke vloerbedekking, zodat hij glad blijft, zelfs als hij nat is. Er zijn twee grote categorieën van duoplanken. De ene is bekend als het landhuis en de andere is bekend als het hotel. Het landhuis heeft een trap met lage treden. De trap wordt zo toegeeflijk dat men de treden in één keer zou kunnen doen uitglijden. De hotels hebben hoge treden die, volgens de Fransen, gemiddeld vijftig procent van de bovengrond beslaan. Er zijn ook niet-liggende traprenovaties en staande constructies.

Ontworpen voor de gemiddelde woning, is elk exemplaar anders. Het natuurlijke licht van de schuiframen, het licht van de dubbele glaspanelen en het licht dat van het dak weerkaatst, worden allemaal perfect omarmd door een bakstenen eenheid. Afgezien van dit laatste, heeft het een acht voet diepe, roze baksteen en betonnen vloeren. De loopbrug werd gemaakt met een luchtig sporenplan om het een totaal nieuwe look te geven, compleet met solarium en kunstmatig water. De gehele buitenkant van het huis is meestal omlijst door Hotel – stijl vloeren. Ze worden onmiddellijk in beslag genomen door het eenvoudige maar buitengewone interieur met gepolijst hout en zacht meubilair. In vergelijking met een woonhuis neemt het hele huis, met uitzondering van de buitenschil, in zo’n schuifraam een heel andere plaats in.

De grond

De grond van een duoplank is hard en vereist een enorme hoeveelheid werk. De rechthoekige staven zijn stijf en gaan verder omhoog naarmate u de zijkant van het gebouw beklimt. Het soort grond dat je zal gebruiken is de vorm, en de ruimte van je keuze. De huizen van de stad en het land zijn slechts verschillend in die zin dat zij een vlakke of schuine weg kunnen aanvaarden. De muren zijn over het algemeen van baksteen en mortel, en er zijn ramen voor elk blok als u het groter maakt. De vloer is over het algemeen van tapijt en bakstenen. Het harde oppervlak wordt snel ingenomen door de jaloezieën en vervolgens door de gordijnen. Er wordt gewoonlijk geen houten structuur gebruikt, behalve in gevallen waarin de vloer van de muren moet worden weggesneden.

Gereedschap van het vak

Natuurlijk kunnen we de binnenkant van een huis werkend te maken door onszelf, maar dit zal een goede hoeveelheid tijd en geld die we hebben weinig aan te bevelen. Een optie is het inhuren van de nodige diensten van de binnenhuisarchitecten. Dikwijls krijgt u een leger van uitsnijdingen in uw kamer en dergelijke mensen combineren allerlei stijlen met hun aangepaste meubels. Een goed compromis is het huren van een bouwkundig ingenieur te komen en het interieur van het huis te ontwerpen. Hij zal u tussen $ 2.500 en $ 3.000 in rekening brengen als u een klein huis heeft. Maar als u een groot gebouw plant, zoals hetNovember 12 van Ierland zal hij meer dan $10.000 kosten. Als u een groot gebouw plant, neem dan contact op met het personeel van het project. Velen van hen zijn bereid u veel hulp te geven.

Het is altijd goed om het zekere voor het onzekere te nemen en ervoor te zorgen dat het veilig is voordat u iets plant. Het bouwen van een huis is iets dat jaren in beslag neemt. Zorg er ook voor dat het huis niet in de rioolwaterzuiveringsinstallatie terechtkomt!

Lees meer:

Actie vloeren

Antislip laminaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.