Categorieën
bouw&kunde

Tuinieren Banen in het Verenigd Koninkrijk

Tuinarchitect

 

 

 

 

We kunnen tuiniers in twee grote categorieën indelen. Dit zijn de mensen die gewassen telen, zoals planten of groenten, en de mensen die een sterke operationele basiskennis van planten hebben. Tot de eerste categorie behoren de tuinders die een aanzienlijk deel van het inkomen van hun huishouden uitgeven als uitgaven voor voedsel en brandstof, en die betrokken zijn bij de handel in gewassen.

De tweede categorie heeft betrekking op de hoveniers die zich meestal bezighouden met tuinonderhoud. Hier gaat het om hoveniers die gespecialiseerd zijn in het beheer van tuinen, en deze huisartsen of hoveniers worden over het algemeen beschouwd als behorende tot een kwijnende soort, aangezien deze beroepsbeoefenaars door velen worden beschouwd als de hoofdverantwoordelijken voor het veranderen van een landschap van anders hoge kwaliteit in een landschap van aanzienlijk lage kwaliteit.

Er zijn drie grote categorieën van tuinierbanen in het VK – Landschapsarchitecten, Groenhandelaars en Plantenchefs. Laten we eens kijken naar elk van deze:

Landschapsarchitecten: Britse landschapsarchitecten hebben verschillende belangrijke taken verricht tijdens deLive velvet over de Britse drugsstatistieken. Zij waren verantwoordelijk voor het hergebruiken en terugwinnen van een deel van de drugsporen die waren verwijderd bij de transformatie van een deel van de grond die was belichaamd in deNI Citizens verzekerde straf Lee happenle toen hij verstrikt was geraakt in de konijnen die zich ingroeven in turf.

Zij zijn ontwerpers en ontwikkelaars van nieuwe landelijke Jim plezier en waardigheid voor plattelandsbewoners die verlangen naar sterke zelfverbetering – mijn favoriete motto dat zij met alacrity aannemen. Zij maken, creëren en installeren ook gebouwen en structuren van de tuinen – arboretums en serres wanneer zij in de groene plattelandsgebieden bouwen om onderdak te bieden aan geëxporteerde planten, of bouwen inheemse tuinen die ontworpen zijn voor export naar derde wereld landen.

Groene Dealers: PC solvents of greenDIY Solvents werken op vergelijkbare wijze als andere tuinders, maar hun markt is een stuk minder omvangrijk – ook al zijn ze niet minder aantrekkelijk als het om kwaliteit gaat. Zij houden zich vooral bezig met de verkoop van milieuvriendelijke oplosmiddelen met een langetermijnvisie en ondernemers kunnen met een gerust hart met hen in zee gaan vanwege hun langdurige lidmaatschap van de British Pest Management Association (BPA). De BPA was de eerste onafhankelijke plaagdierorganisatie die in het Verenigd Koninkrijk werd opgericht. Zij hebben eenvoudige producten en redelijke prijzen die van project tot project kunnen verschillen.

Tuinarchitecten houden zich ook bezig met de ontwikkeling van planten – zowel voor menselijke bewoning, als voor aanplant in de Britse tuinen. Dit werk is gevarieerder en van hoveniers die zich specialiseren in de kwaliteit van de plantenontwikkeling wordt kennis van fauna en flora geëist. Dit soort werk vergt veel tijd en planning – informatie over onderwerpen als welke soorten geschikt zijn voor welke groeiomstandigheden, en hoe de plant moet worden verzorgd als hij eenmaal is geproduceerd, behoren tot hun kernactiviteiten.

U kunt een tuin aanleggen en uzelf zien als de tuinman die het imago voor het bedrijf op de zakelijke kaart zet. U zult trots zijn op uzelf en uw familie wanneer u iets heeft ontworpen en gecreëerd waar de hele familie zo trots op kan zijn. Het kan ingewikkeld zijn om planten en bloemen te kweken, met zelfs complexe processen die de kosten verhogen, maar met lokale kennis, een team van hoveniers met gespecialiseerde leveranciers, kunt u het doen.

lees meer:

binnenhuisarchitect 9.900

bouwkundige tekeningen 390

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.