Categorieën
bouw&kunde

Interieurontwerp voor uw huis

Interieurontwerp Utrecht

 

Ik kan een hekel hebben aan sommige “stijlvolle interieurs” die dwaas en kitscherig zijn. Om de verveling te bestrijden zijn er vandaag enkele frisse interieurideeën, ik denk graag dat er waarheid schuilt in de passage die zegt ” beautybubbles”. De kleuren van de muren en de kleuren van het meubilair vloeien zachtjes in elkaar over, waardoor beweging ontstaat. Architecten van vandaag zijn op zoek naar vorm die wordt ondersteund door design. Proportion. Verhoudingen van wandkleden tot de hoogte van elke kamer. En onthoud de wens-ondersteund meubilair, minder rommel, meer ruimte. Er is een beweging naar eenvoud en minimalisme. De eenvoud van meubels die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn en het evenwicht van sterke blokken kleur en gedessineerde stof,.

Vandaag de dag zijn erSuchazy And Fun die gemakkelijk zijn aan te nemen en aan te pakken. Men kan een fantasierijk en heerlijk interieur creëren. Ik loop graag binnen in decors die pronken met de vaardigheden van de vakmensen die hun interieur vullen met verrukking. Of het nu de kleuren van de muren of vloeren zijn, of de ramen die het tintje van de magie hebben, hoe mooi zijn de neutrale tinten. Uit de laatste tijd is er een nieuwe trend – de gestreepte gordijnen! Ze zijn een explosie om te versieren. Met de kleuren die elk interieur kunnen flatteren. De mooie patronen die in de stof brengt het beste van de schatten aan uw huis. In de markt zijn er aantrekkelijke patronen in strepen en bloemmotieven kleur wijs. Natuurlijke producten zoals textuur en stoffen in het groen, bruin het goud vindt u allemaal dat zeer tolerant in ons huis interieurs. De muren zijn ook in grote mate versierd, om de innerlijke storingen van het huis kan het een kind of een bejaarde lid er zijn. Afhankelijk van uw criteria zullen wij bepalen of de binnenhuisarchitectuur belangrijk is om het interieur persoonlijk te willen maken. De binnenhuisarchitect zal u de manieren van contrasterende kleuren en patronen voorstellen en wij zijn hier om de leiding te nemen. Het oude en het nieuwe op elkaar afstemmen. Om een geraffineerde look te creëren het oog op de muur om een patroon te creëren. Decoreren in overeenstemming met de smaak van de eigenaar.

De combinatie van het oude met het nieuwe. Licht oud en donker nieuw de mix van het oude met het nieuwe. Het verwerven van het onderscheid, moderniteit met traditie. Clonerage met het oude. De mix van het oude met het nieuwe moet kwaliteit zijn en de assortimenten zijn beschikbaar. Het effect en de persoonlijke touch, de textuur, het verse beperkt het concept van keuze. Het doorbreken van de onderdompeling in het oude “daarbuiten”.

Een persoonlijk ontwerp voor uw huis zal u en uw familie, en uw vrienden inspireren om te gaan voor die warmte die van hen is. Dit is wat we noemen de persoonlijke stijl. Als jij je zo voelt dan is dat jouw look. Er zijn geen vaste regels als het gaat om het ontwerpen van je huis… Myster. Je droomhuis, natuurlijk, is het vinden van je smaak een andere, maar om op die manier te denken er is geen vaste regels voor stijl het hangt allemaal af van hoeveel je vertrouwt op je eigen instinct. Het is beter je eigen touch die je hunkert in je huis dan te worden beperkt door wat andere mensen zeggen.

Mijn motto is dat de stijl die je in je huis probeert tentoon te spreiden comfortabel moet zijn en dat je je niet de hele tijd in je huis moet voelen ronddwalen. Verlangen is de sterkste drang die er is bij mensen. Ze hebben de neiging om hun instincten te volgen.

Lees meer:

Tuinontwerp Utrecht

Interieurontwerp Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.