Categorie├źn
Uncategorized

Hoe te winkelen voor Woonaccessoires als een pro

Exclusieve woonaccessoires

Door uw woonaccessoires te inventariseren, kunt u voorkomen dat u per ongeluk dubbele spullen bewaart en kunt u ook bepalen wat u moet verkopen om plaats te maken voor nieuwe spullen. Als we het druk hebben aan het begin van een nieuw seizoen, of als we een overschot aan verschillende artikelen hebben, nemen we vaak meer mee dan we aankunnen. Dit kan gevaarlijk zijn, omdat we in de verleiding kunnen komen dingen te bewaren alleen omdat ze er zijn. Zorg ervoor dat je een duidelijke lijst hebt van alle spullen die je op dit moment in huis hebt, zodat je de spullen waar je geen plaats meer voor hebt, kunt markeren.

Zo kunt u uw behoeften goed inschatten en een weloverwogen beslissing nemen over wat u kunt houden en wat u kunt wegdoen. U kunt deze inventaris ook gebruiken om spullen te hergebruiken in andere delen van uw huis of in uw tuin, als u die hebt. Dit kan zo eenvoudig zijn als het gebruiken van containers waar bloemen in staan als opslagruimte voor decoratieve voorwerpen die nergens anders passen. Zo ziet uw huis er niet uit als een rommelige bende en maakt u de nodige ruimte vrij.

Bewaar soortgelijke voorwerpen bij elkaar.

Als het gaat om het organiseren van accessoires, is het essentieel om na te denken over hoe u van plan bent om deze items te gebruiken. Berg gelijksoortige spullen bij elkaar op, zodat u ze makkelijker kunt vinden als u ze weer nodig hebt. Je kunt ook een van de vele organizing apps gebruiken die op de markt zijn om je hierbij te helpen. Als je bijvoorbeeld een grote verzameling decoratieve vazen hebt, kun je die opbergen in een kast of slaapkamer waar je ze gemakkelijk kunt vinden. Zo vermijdt u ook dat u te veel decoratieve voorwerpen op één plaats hebt, wat zowel rommelig als zwaar kan zijn als er te veel op één plaats is opgeborgen.

U kunt soortgelijke voorwerpen ook samen in een kast opbergen. Zo kunt u ze allemaal dicht bij elkaar bewaren, en ze ook nog eens op één plek bewaren die niet in de weg staat. Zo blijft uw huis georganiseerd, maar is het ook veel gemakkelijker om te vinden wat u nodig hebt wanneer u het nodig hebt.

Bewaar geen dubbele spullen.

Het maakt niet uit hoe vaak je tegen jezelf zegt dat je maar één exemplaar van elk item moet bewaren, je zult bijna zeker eindigen met dubbele items. Uiteindelijk zul je ruimte tekort komen in je kasten, lades of bakken, dus zorg ervoor dat je alleen ruimte hebt voor het hoognodige.

Als u dingen heeft die op elkaar lijken, zoals decoratieve vazen of vaassets, kan het handig zijn om maar één exemplaar te bewaren. Zo kunt u de stukken de hele tijd oppakken en herschikken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat een breekbaar of zwaar stuk breekt als u het te veel verplaatst. Zodra u van elk stuk een exemplaar hebt, kunt u kiezen welk stuk u het mooist vindt, en de rest weggooien. Bewaar in geen geval meer dan één exemplaar van een bepaald voorwerp. Dit leidt alleen maar tot overvolle kasten en lades, en u zult meer tijd kwijt zijn met zoeken dan wanneer er iets minder spullen te vinden zouden zijn.

Als u iets koopt, koop er dan meerdere.

Als u meerdere exemplaren van een accessoire koopt, voorkomt u niet alleen dat u een enkel exemplaar houdt, maar kunt u ook een betere prijs voor het artikel krijgen als u het besluit te verkopen. Dit kan handig zijn voor voorwerpen als vazen, die vaak duur zijn, maar ook veel tijd kosten en moeilijk schoon te maken zijn. Als u dure potten heeft die u niet wilt breken of verwaarlozen, kan het handig zijn om er een paar bij de hand te hebben, zodat u niet overweldigd wordt door één item. U kunt dan kiezen welke u het mooist vindt, en de rest wegdoen.

Zo kunt u de artikelen die u al bezit vaker gebruiken en ook nog wat geld besparen als u besluit ze te verkopen. Het verkopen van uw accessoire items zoals decoratieve vazen kan zowel leuk als winstgevend zijn, omdat u zult merken dat veel mensen geïnteresseerd zijn in hen. U kunt ook gemakkelijk items plaatsen op sites als Craigslist, of ze verkopen op eBay of Etsy. Je kunt ook sites als ThredUp proberen, waarmee je de spullen die je niet meer nodig hebt, kunt doorverkopen in de vorm van handtassen, meubels of andere spullen.

Conclusie.

Thuisorganisatie hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn. Het kan gemakkelijk en efficiënt worden gedaan met slechts een paar kleine veranderingen in uw dagelijkse gewoonten. Denk eraan om gelijksoortige spullen dicht bij elkaar te bewaren en zorg ervoor dat u in elke ruimte alleen de spullen hebt die u nodig hebt. Als u te veel spullen hebt, kunt u overwegen een deel ervan te verkopen en het geld te gebruiken om nieuwe accessoires te kopen. Als u iets niet nodig hebt in uw huis, neem dan de tijd om het ergens te verstoppen of verplaats het naar een ander deel van het huis. Met een beetje inspanning kunt u een mooi en rommelvrij huis behouden, ongeacht uw huidige staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.