Categorieën
bouw&kunde

Hoe maak je je huis aantrekkelijk?

Betonrenovatie

 

 

 

 

hypothe Ernst , Freddie Mac’s directeur van vloeren -bouw en renovatie in Baltimore, zei: “We weten allemaal dat een goede vloer een eerste stap is naar een goede kamer. eindelijk, na jaren van het horen van die oog bedrieger mantra hoopte ik dat mijn studio vloer zou overeenkomen met deze hoogtes en idealistische verwachtingen.”

“Ik voel me helemaal niet goed, mijn botten doen pijn als ik op mijn voeten zit en mijn rug draai om naar het plafond te kijken.” zou jij kunnen zijn. Zou u, met uw rug naar u toe, niet wat licht willen werpen op die donkere, vochtige hoekjes van uw atelier? Of ben je gewoon fantasierijk? Of staat je voet altijd op dezelfde plek en kun je het niet comfortabel krijgen zonder je bed te breken?

Zoals een kunstenaar weet voor wie hij schildert, zo moeten de herstellers van Freddie Mac-huizen weten wat ze doen. Brug symboliseert de bouw van een vervlogen tijdperk, een brug over troebel water die kan leiden naar een vrediger leven. Die brug over het verleden, zo mooi gebouwd door handen die lijken te weten hoe hij is gebouwd. Zoals een kunstenaar die weet wat hij doet en alleen het ziende oog beduvelt, is de zorgvuldigheid ver te zoeken in het samenbrengen van al je zintuigen. Waar het om kunsthandwerk gaat, is vergankelijkheid het ultieme geloof.

Het uitrusten van texturen. Het geven van functies. Excursie kan je allemaal uitputten, als een wereld die er niet helemaal is. Het is heerlijk om je opnieuw in te pakken, om je te omringen met foto’s uit je voorbije gevangenissen, maar ze zijn het bewijs van het heden.

Ik heb de uitdrukking gehoord “slecht versieren kan het proces echt vertragen”. Nogmaals, ik ben dankbaar als ik dat hoor.

Sommige kamers van onze klanten zien er een beetje grauw uit, dus geven we ze het gevoel dat ze moeten worden ingevuld en rijker moeten worden. Zelfs een eenvoudige ruimte als de keuken kan ontmoedigend lijken, gevuld met apparatuur, voorraden en stapels papieren van mijn eerste inspectie.

Het eindresultaat is vaak een grote verbetering! Voeg een stijlvolle frisse nieuwe rand toe voor dat extra beetje licht, een logo dat u misschien herkent van een bepaald restaurant of delicatessenzaak, alles goed geplaatst en in een zeer aantrekkelijk kader.

De realiteit is dat een kamer of een ruimte op zich enorm belangrijk is voor de werking van een vastgoedtransactie. De verkoper wil verkopen, de koper wil kopen, een verstandhouding of een werkbaar compromis zou beide partijen ten goede komen.

Nu we uit de recessie komen, wordt het nog belangrijker om na te denken over hoe we onze huizen willen bouwen, de eerste stap is uitzoeken hoe u uw huis zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor zo veel mogelijk geïnteresseerden. Presentatie zal de sleutel zijn, aangezien velen zullen zoeken naar een de laatste tijd presterende Oost- noch� huis op een veilige locatie.

Mijn huis heeft dat en ik kan me geen andere manier voorstellen om het te presenteren dan in zijn huidige staat voor bezichtigingen, of wanneer er een proces komt om mijn huis op te knappen.

Ons programma is niet ontworpen om een oostkust landgoed te laten zien. De volgende stap voor de verkoper is Hedendaags. Dat is waar het allemaal begint, dat klopt ik zei Galerij.

Al ons werk komt uit de Eigentijdse kliniek. Een of twee kamers zullen worden herschikt in hun glazen ruiten van licht, patio’s, en showrooms.

Mensen zullen een keer naar deze specifieke kamer kijken en terugflitsen naar de dag dat je hem in je leven bracht en denken aan de dagen, uren en dagen die je in diezelfde kamer doorbracht. Sommige pathologieën kunnen niet gewist worden, maar wel verholpen.

Accepteer wat anderen zeggen, ga vooruit, er is een koper voor je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.