Categorieën
bouw&kunde

Hoe kiest u de beste intrekbare ladder?

Ladder inklapbaar

 

 

 

 

 

 

Een van de kenmerken van inklapbare ladders is dat ongewenst afval niet naar beneden kan vallen terwijl de ladders worden uitgeschoven. U verlengt de ladder met behulp van een omkeerinrichting en trekt hem naar beneden, zodat hij een buis vormt, of u vermindert de hoogte ervan terwijl u de ladders inkort. Zo beschermt u platen, tegels en werkbladen tegen beschadiging.

Om de beste ladders voor uw gebieden te vinden, kunt u het beste de Ladders Checklist van de©Ladders Stewardship Association® gebruiken. Deze lijst zal u helpen uw zoekopdracht snel te verfijnen. De gratis aanbieding, telefoon of Friend ons pagina is niet van toepassing op de link die u aan het bekijken bent.

Er zijn ladders die speciaal zijn ontworpen voor hot tubs, vissen ladders, trappen, wasmachines, en nog veel meer. Een eigenschap die de beste ladders maakt, zijn gemakkelijk verwisselbaar, zodat de volgende keer dat u uw ladders verandert of een nieuwe nodig hebt, u snel de ladder kunt kopen die u nodig hebt.

Zorg ervoor dat u uw ladderkits controleert voordat u de ladderkoffer sluit. De meeste stand-alone ladders worden als bouwpakket geleverd, dat door de consument in elkaar kan worden gezet. Vaak zijn de instructies er niet, of ontbreken ze. Dit zal problemen veroorzaken wanneer u de inklapbaar ladder moet gebruiken, omdat hij dan niet meer op de laddervoet past.

Het is belangrijk dat u een ladder koopt die berekend is op de gewenste belasting. Zorg ervoor dat u het gewicht kent van het apparaat dat u aanschaft. Het aanbevolen gewicht is 50 pond. Als een ladder is berekend op 75 pond, moet u er niet op klimmen. Het ontwerp en de constructie van de ladder zullen het gewicht van uw lichaam dragen.

Het type ladder dat u nodig hebt, hangt ook af van het laddersysteem dat u gaat gebruiken. De volgende informatie zal u helpen beslissen wat u nodig hebt:

1. Valhoogte- de veiligheidsrichtlijnen die zijn verbonden aan ladders die zijn ontworpen voor safewave trap systemen.

2. Maximale hoogte – de maximale hoogte van 5,13 voet voor een stand-alone ladder

3. Uitloopspanning – de hoeveelheid druk die onder de voet van een ladder mag worden uitgeoefend voordat de ladder uitloopspanning bereikt.

4. Stijlen – hoe de ladder eruit ziet.

5. Markeringen – de standaardmarkeringen van een ladder staan loodrecht op de typische klimlocaties.

Voor een houten object ladder zijn er een paar extra kenmerken te overwegen voordat je koopt. Elke ladderfabrikant zal de verhouding lbs/ft op de onderkant van de ladder markeren als richtlijn om u te laten weten hoeveel het gewicht van de ladders veilig kan aannemen. Het is beter om te weten de specifieke gewicht beperkingen van de ladders die u overweegt, zodat u kunt voorkomen dat het kopen van een ongepaste rang. Begrijp ook dat houten ladders worden beoordeeld op mph2 boven de omgevingsomstandigheden. Een houten ladder mag bijvoorbeeld worden gebruikt op een loopband in commerciële locaties. De loopband is een commercieel hefsysteem, en de bovenste sport van de ladder zal niet veel druk dragen.

Er zijn enkele plaatsen die u moet vermijden tijdens het bouwen van uw ladder. Los vuil, scherpe rotsen of ander puin dat aan de ladder kan blijven haken, moet u vermijden. Als u deze niet als obstakels beschouwt, kan het zijn dat uw ladder na verloop van tijd omvalt en u een diepe kras of mogelijk een zwaar beschadigd deel van uw ladder overhoudt. Houd altijd rekening met mogelijke gevaren die uw ladder in gevaar kunnen brengen.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.