Categorieën
bouw&kunde

Hoe kies je de juiste DE

Kledingkast

 

Het lijkt DE STrek een geweldig idee waar ik zeker achter kan staan. Als beginner op dit gebied heb ik veel kunnen observeren en leren van de verschillende makers en er zijn heel wat kwaliteitsproducten om uit te kiezen.

De keuze van te gebruiken stoffen en textiel wordt alleen beperkt door uw verbeelding. U kunt wol, katoen, hennep, biologische, kunstmatige of natuurlijke stoffen gebruiken of u kunt uw eigen stof of materiaal naar keuze gebruiken. De keuze is aan u.

U kunt een missie-design kiezen op uw stof en ermee werken. Het waren de ontwerpers van DE STrek die met het missie-idee kwamen, zij waren geïnspireerd door de missieveren in dat gebied van de wereld. Het is heel gemakkelijk te zien waarom de inspiratie uit de missie kwam. De missie is om creativiteit en verbeelding te inspireren.

De missie omvat het benutten van de natuurlijke schoonheid van de plaats; en het omvat het hele spectrum van de bergen tot de oceaan en alles daar tussenin. De visie van de missie is om mensen in staat te stellen zich op hun best te voelen, om het leven en de natuurlijke manier van leven te vieren.

Is het niet vanzelfsprekend dat de stoffen en kleding die je elke dag draagt een canvas voor inspiratie zijn? Zonder stof en kleding en zonder inspiratie is er niet veel dat u kunt verwachten. Misschien wil je niet veel kleding in je kast. Misschien is uw stijl niet geschikt voor een commerciële kledinglijn.

Maar misschien bent u op zoek naar iets meer dan stijl alleen. Misschien ben je een persoon die meer wil doen dan alleen maar kleding draaien in een paar trendy outfits. Misschien ben je op zoek naar een manier om bewustzijn te kweken voor zaken waar je in gelooft en die je wilt zien veranderen in de wereld.

In dat geval zult u de missieverklaring van de organisatie willen bekijken en kijken naar de andere doelen en dromen die ook worden genoemd. Misschien vind je die missie beter bij je passen.

Wanneer u de missie van de organisatie in detail bestudeert, zult u merken dat het personeel, de raad van bestuur en de adviesraad allemaal vrijwilligers zijn. U zult merken dat de oprichter geen marketingachtergrond heeft en heel hard heeft gewerkt om de organisatie te leiden. U zult merken dat het bedrijf in handen is van vrijwilligers en gerund wordt door vrijwilligers.

De raad van bestuur heeft toezicht op het bedrijf, maar u bent niet verplicht lid te worden van de raad van bestuur. U kunt ervoor kiezen extra inkomsten te verwerven door het bedrijf te helpen, door deel te nemen aan jaarlijkse evenementen, door in aanmerking te komen als klant of door gewoon vaste klant te worden. U kunt ook merchandise zoals t-shirts, mokken, jassen, schoenen en sjaals van het bedrijf kopen.

Er zijn ook bepaalde regels en richtlijnen die al het personeel moet volgen om het centrum in een strikte donatie-vriendelijke omgeving te houden. Alle koopwaar, producten en materialen worden verkocht zoals ze vandaan komen, omdat dat het soort koopwaar is dat de oprichter oorspronkelijk bedoelde. Je kunt opgeknapte of tweedehands koopwaar verkopen die je niet meer nodig hebt. U kunt ook voedsel, koffie of hygiëneproducten verkopen die uw restaurant helpen levensvatbaar te blijven in uw gemeenschap.

Lees meer:

Zwevend tv meubel

Kledingkast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.