Categorieën
bouw&kunde

Het juiste interieurontwerp kiezen

Interieuradvies Utrecht

 

 

 

 

Er is een grote verscheidenheid aan advies, afhankelijk van de firma die u kiest. U moet echter beschermd worden door de adviseur, en hij moet zich op uw gemak voelen om mee te werken.

Uw eerste beslissing van uw ontwerpproject moet zijn waar u besluit te gaan werken? Een lange muur die een raam / deur / kroonluchter / kristallen kroonluchter blokkeert is een no-no, net als het plaatsen van uw bed in een hoek, uw tv in het midden van de kamer, en ga zo maar door. Uw eerste prioriteit, (en dit zou uw voorkeur moeten zijn) is kleur. U moet er echter voor zorgen dat u bij het ‘kleurenschema’ blijft. Als het ‘gebroken wit’, ‘betegeld’ en ‘wit’ is, kunt u kleur gebruiken met de kamer.

Bijvoorbeeld, ‘kamer donkerder dan 4*4’ zou een donkere kleur zijn op een 4*4 kamer en een eventuele gebroken witte stof(fen) zou veel beter staan op een 5*6 kamer ( zekerheid.) Echter, als je een totaal overgekleurde kamer hebt, dan is de kleur belangrijker. In dat geval kan het zijn dat je de nieuwe kleur (van je muren) in een lichtere tint van de aangegeven kleur moet kiezen, en niet de donkere kleur.

Overigens, tegeltjes en vooral witte kleuren zijn meestal niet aan te bevelen voor een woonkamer. Als u denkt dat dit mogelijk een probleem kan zijn, en u bent niet op zoek naar delicate, sierlijke effecten – gebruik dan lichte kleuren voor de vloer en de muren in dezelfde kleur als het plafond/de kroonlijst, en accentueer dan met een scheutje donkerdere kleur in uw accessoires.U kunt kleur gebruiken in het plafond.

setback ecosystems raadt aan roze of geel te kiezen bij het schilderen van badkamers omdat deze kleuren een oplettende reactie kunnen veroorzaken. Naar onze mening zijn in beperkte leefruimtes de beste kleuren benaderingen die eenvoudig zijn om te doen en toch een grote impact hebben als esthetisch. Het decoratieve ontwerp, accessoires zoals tapijten, kussens, gordijnen en meubels onder anderen, moeten rekening houden met de lichte kleur elementen in de kleurenschaal.

Interieurontwerp advies, is om zo eerlijk als je kunt met het interieurontwerp dat u maakt. Weet zeker vanuit je eigen gezichtspunt of het ontwerp voor het hele huis is, niet slechts één kamer of een deel van de verschillende kamers en toch de ruimte die je hebt volledig benut.

Een goed interieurontwerp zal voor u een volledig functionerende omgeving creëren en het comfort zal precies op het gewenste niveau zijn. De keuken is een belangrijk onderdeel dat zorgvuldig moet worden behandeld, vooral als de ruimte u beperkt. Hoewel een ruime keuken geweldig kan zijn, is het psychologisch beter om een rommelvrije omgeving te hebben, en in werkelijkheid kost het minder energie om in een mooie keuken te koken dan om te stressen.

Gebruik daarom kleuren die comfort brengen.

Interieuradvies:

Een goede vuistregel: Elke kamer moet een ander deel van het huis voorstellen en ook een andere functie hebben.

De woonkamer is meestal de plaats waar u de tijd doorbrengt met het gezin. Hier vraagt de woonkamer bij voorkeur om een knusse en comfortabele inrichting, vooral als er kinderen in uw gezin zijn.

De keuken moet praktisch, maar toch bruikbaar en functioneel zijn. Ze biedt ook ruimte voor uw verschillende behoeften, en is de plaats van voeding of chemie.

De eetkamer is een plek waar je lekker eten krijgt, communiceert met je familie en vrienden.

De badkamer is de belangrijkste plaats voor sfeer. Kies dus warme kleuren voor de meest comfortabele stemming.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.