Categorieën
bouw&kunde

Gewicht coating Coatingsysteem

Coating vloeren Tilburg

 

Gewicht

Het belangrijkste doel van het T&P Vloeren coatingsysteem is het bieden van de vereiste bescherming aan uw werkomgeving. Daarom worden onze binnen- en buitenvloeren gemaakt met een plaat van Corx Systemen. De Corx-systemen zorgen voor de vereiste weerstand van de vloer.

neem het antislip oppervlak voor extra veiligheid

– De aardcontacten die de vloer beschermen

– Extra antisliplagen van Corx Systems

Bovenste laag:

De Corx Systems:

De toplaag van de coating laag wordt beschouwd als het meest essentiële onderdeel. Dit is de laag die bestaat uit de antisliplaag die uw vloer beschermt tegen waterschade. Ze wordt gemaakt met een uiterst geschikte leverancier die u de garantie geeft van comfort, duurzaamheid en veiligheid voor uw vloer. Corx Systems bestaan meestal uit gerecycleerde golfvezels met enkele vellen gerecycleerd polyester. Gerecycleerde vezelvezels zijn zachter en geven comfort tijdens het werken. Het heeft ook geen schadelijke inhoudsstoffen, wat veilig is voor de bewoners tijdens het werken. Alle stofbarrières, anti-kras voeringen, anti-slip texturen en anti-stop afwerkingen worden samen met Corx Systems gemaakt. U krijgt een zachte maar sterke vloer die een uitstekende antislipweerstand biedt.

U kunt een diepere laag krijgen, dat moet uw keuze zijn, want de vloer van T&P Vloeren til Burghe is uitstekend in dit opzicht, want het heeft een 50mm dikke laag anti-slip structuur. Dit is een van de belangrijkste voordelen, die uw vloer in Tillburg heeft. Dit is ook een van de beste eigenschappen, die geen van de andere vloeren biedt. verspreide bronnen hebben bewezen dat dit product een superieure oorzaak is van het bieden van uitstekende werkpraktijken.

Tweede laag:

De derde laag is essentieel voor de vloeren, die gemaakt zijn van lagen cementplaat. In deze laag krijgen we ook de antislipkorrels die zo belangrijk zijn voor de kwaliteiten.

Lees meer:

Grindvloeren Tilburg

Gietvloeren Tilburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.