Categorieën
bouw&kunde

Een huis schilderen

Schilder Eindhoven

 

 

 

 

 

Huiseigenaren moeten in gedachten houden dat het schilderen van een huis een aantal stappen kan omvatten en dat elk van die stappen naar behoren moet worden voltooid. Een vrij kieskeurige schilder zou beginnen met het voorbereidende werk, en in de meeste gevallen eindigen met ofwel de muurbekleding ofwel de houtbekleding. Schilderen, als u het eenmaal hebt toegelaten, kan de aandacht vestigen op bepaalde onvolkomenheden of oneffenheden in het oppervlak van uw muur, omdat het anders gekleurd is. In de eerste plaats, en dat is het belangrijkste, moet u een goede schatting maken van de hoeveelheid verf die nodig is voor de hele klus. De beste manier om dit te doen is om de maten te nemen van de binnenmaten van uw beschikbare muuroppervlak en het oppervlak van het plafond van de muur, tot die van de volgende muur die eraan grenst en dan de resultaten op te tellen plus het resultaat van de muurmaten die u eerder hebt opgemeten (d.w.z. de hoogte van het raam, de hoogte van de muur). Dit zal u een schatting geven van het aantal van die kleuren verf dat moet worden aangebracht.

Over het algemeen hebt u voor een eenvoudige klus van 3 of 4 muren ongeveer 700 tot 1000 gallon verf nodig, dus uw basisuitrusting

Neem eerst een pallet, die met vochtige verf moet worden geverfd, omdat elke druppel (Liquid Naturals werkt blijkbaar het beste) in de andere muren terechtkomt. Pallets hebben een onderzijde met een natte doek, en een bovenzijde met een droge pallet.

Koop een goedkope gereedschapsset, bijvoorbeeld een mini rolbak, een behangroller, een lange steel, een verfroller, een kleine natuurharen (kwast), en een kleine minitroffel.

Koop de verf, die je gaat gebruiken bij een plaatselijke winkel.

U gaat misschien merk of naam van verf kopen.

Betaal niet te veel voor een bepaalde verf, tenzij u een tamelijk goed koopje doet, hoewel er geen twijfel over bestaat dat sommige meer waard zijn dan de andere. Er zijn veel verven die op Hickory gebaseerd zijn, Jasco is naast goedkoop

Haal de onderste vleugel van het raam naar beneden en zorg ervoor dat het raam van binnen redelijk schoon en droog is. Door dit te doen wordt u naar de bovenkant getrokken, muur ongeveer 6 – 8 ‘.

Terwijl u dit doet, gebruikt u de roller om er zeker van te zijn dat de muur recht en horizontaal wordt “gegoten”.

Voor een groter oppervlak zijn meerdere rolgangen nodig om de muur aan te passen en de “amy legs” te verminderen.

Ontdoe je van de losse verf en de verf op de roller.

Spoel de roller direct na gebruik af en zet hem in de kast.

Was de voorkant van de roller netjes onder warm stromend water. Gebruik de plastic borstel om eventueel vastzittend stof te verwijderen

Doe ongeveer 1/2 – 2 inch, op zijn minst, nieuwe verf in de roller in een wegwerpverpakking – bij voorkeur met het gezicht naar buiten. Zorg ervoor dat u de roller tot de helft in de verf dompelt.

Gebruik een roller van ongeveer 2″ breed, begin voluit te schilderen aan één kant van de muur, begin aan de binnenkant, eventueel op ooghoogte, en strijk langzaam uit over de roller tot er nog maar ongeveer 1/4″ of zelfs minder in de roller zit. Trek de roller onder een gemiddelde hoek over de muur.

Herhaal de bovenstaande procedure vanaf de andere kant, maar werk nu vanaf de buitenkant zoals bij de vorige kant.

Spoel uw roller meerdere malen uit en pomp hem vol met verf door de roller alvorens hem opnieuw te vullen met verf. Als de roller leeg is, spoelt u hem nogmaals uit en laat u hem aan de lucht drogen. Zo wordt de roller helemaal schoon en bent u er zeker van dat er geen vlekken verf meer op zitten van eerder gebruik.

Met de verfmengers aan mengt u de verf tot de specifieke kleuren die u gebruikt.

Verzamel al uw gereedschap en verfblik, evenals uw verfkwast en -standaard met een reeks extra kleren. Neem wat te drinken, en met behulp van de boormachine, als de zeer grote, of zeer zware muurblokken buiten zijn, voordat u begint.

De werkwijze voor het gebruik van een roller is de roller in de verf te dopen en deze vervolgens lichtjes over de muur te rollen, zonder de verf bij de roller te laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.