Categorieën
bouw&kunde

dakbedekking Dakbedekking

EPDM dakbedekking

 

EPDM dakbedekking is de meest gebruikte vorm van dakbedekking vandaag de dag, omdat het vele voordelen biedt aan de huiseigenaar en de eigenaar van het gebouw. Deze voordelen omvatten de deur-datetechnologie die ermee gepaard gaat. Deze technologie maakt het mogelijk dat de prestaties van EPDM de industrienormen overtreffen, waardoor de arbeidskosten enorm dalen.

Deze dakbedekking heeft ook een volledig waterdicht oppervlak, en regendoorslag wordt door de dakbedekking afgeschermd. Deze dakbedekking heeft bovendien uitgebreide kleefeigenschappen en gaat twee keer zo lang mee als elke andere soort dakbedekking. Dit is te danken aan het feit dat EPDM-dakbedekking uit één enkel bestanddeel bestaat, waardoor het bestand is tegen kleine openingen van een groep voorwerpen die gebruikelijk zijn bij conventionele dakbedekking. Hierdoor is het bestand tegen de impact van extreme omstandigheden, en lijdt het weinig schade. De reden waarom het zo lang meegaat is geweldig! Net als bij de EPDM dakbedekking is het absoluut niet nodig om uw dak zo vaak te vervangen. Dit betekent een vermindering van de arbeidskosten, evenals meer geld in uw zak. Het gaat ook vele jaren langer mee dan andere hedendaagse materialen. Aangezien de EPDM dakbedekking waterdicht is, krijgt u ook het extra voordeel van een waterdicht dakbedekkingssysteem dat een heldere textuuruitstraling zal geven.

Dit is een zeer duurzame dakbedekking, die zowel in commerciële als in residentiële woningen wordt gebruikt. Door de raamafdichting is het bestand tegen hevige wind en extreme omstandigheden; het is zo sterk en weerbestendig dat het niet eens met extra weerbestendig materiaal hoeft te worden bedekt. De treksterkte is bijvoorbeeld meer dan 500 keer sterker dan staal, en is in staat om de zwaarste stormen te weerstaan. EPDM dakbedekking is een goede keuze voor gebouwen die behoorlijk zijn blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, en ook voor gebouwen in gebieden als het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het behandelde rubber is zelfs bestand tegen zout. Dit alleen al geeft u de gemoedsrust dat de dakbedekking geschikt zal zijn voor alle klimatologische situaties.

De initiële investering is misschien wat hoog, maar het dak zal nog tientallen jaren meegaan. Er kan zelfs een moment komen in de nabije toekomst dat het nodig is om het hele gebouw te renoveren vanwege een aantal beschadigingen. EPDM dakbedekking is er in twee vormen; er is de single ply en de multiple ply. U hoeft geen grote som geld meer uit te geven om uw dak op de traditionele manier te laten doen; met EPDM dakbedekking kunt u eindelijk een dak krijgen dat u de juiste uitstraling heeft gegeven voor uw gebouw. EPDM dakbedekking is ook een goede investering; het is energiezuinig door een lagere warmteabsorptie, en zal dus uw totale koelingskosten verlagen.

EPDM dakbedekking van topkwaliteit heeft ook een isolerende eigenschap. Dit is geen voorziening voor een keurig uitziend dak, maar als u aluminium beplating op uw dak gebruikt, zal het de warmte of airconditioning niet binnenhouden als het niet behandeld is. EPDM dakbedekking is ook een goede keuze om insecten (inclusief ongedierte of slangen) uit uw dakbedekking te houden. Als u een persoon bent die van de zenuwen is, is dit iets wat u zeker zult willen overwegen. De reden voor deze informatie is dat de isolatie van EPDM dakbedekking u zal helpen om uw kosten op uw energierekening te verlagen door het koeler te houden gedurende het hele jaar. Dit is voornamelijk omdat uw EPDM dakbedekking de zonnestralen zal weerkaatsen, waardoor deze uw dak zullen raken en niet de binnenkant van uw gebouw.

De installatie van dit type dakbedekking is eenvoudiger dan ooit geworden. De tijd dat u een vakman moest laten komen om de dakbedekking te plaatsen is al lang voorbij. U kunt nu online gidsen krijgen over het installeren van dit type dakbedekking, dus u kunt wat geld besparen, en uw dakbedekking vandaag nog laten doen.

Lees meer:

Dakdekker Eindhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.